Just an EXPRESSION..

Salam alaik everybody….

Huhuh..musim exam sudah pun sampai ke garisan penamat. Kini saya, ema and our juniors sudah bisa menarik nafas lega.fuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh………..

Lega sebab dah habes exam. Tentang result, tawakkal!hihi….

Hmm…sebenarnya..saya nak minta maaf banyak-banyak kat semua especially ahli rumah saya, As-syifa , sebab sepanjang musim exam tu, saya agak ignorence, tak empati langsung!! Tahu la nak exam…isk2…Adoi…ampun ye As-syiffa!=)..>>>>saya sayang korang senanye…

Hehehe….Actually, saya pon tak tahu ape saya nak update kali ni. Yang pasti, saya rasa saya nak share rasa seronok , rasa happy, rasa blissful, rasa delightful, rasa enjoy dan segala rasa yang saya rasa sekarang!! Sangat overwhelming!!!

Subhanallah…..

Thank you Allah for everything!!

For giving me YOUR endless Love….

For guiding me in every single step in my life….

For letting me live here on this special planet, Earth instead of Mars…

I thank you Allah for the positive spirit that you give to me which continue to support me  through my difficult times…..

I thank you Allah for always being there for me….

Allah…

Allah…

Allah…

Thank you for the trust You put in me….

Thank you….

And now I strongly feel love with You Allah!!

You are my Hero.(not Superman!~)

You are my saver!

Oh, I’m sooooooooooooooooo Happy, for everything You’ve done to me!!!

…..eH, IS it JusT AN eXpression????Upps…

One thought on “Just an EXPRESSION..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s