aku dia dan kamu…

Sebiru Hari Ini

Album : Sepotong Episode
Munsyid : Edcoustic

Sebiru hari ini, birunya bagai langit terang benderang
Sebiru hati kita, bersama di sini

Seindah hari ini, indahnya bak permadani taman surga
Seindah hati kita, walau kita kan terpisah

Bukankah hati kita telah lama menyatu
Dalam tali kisah persahabatan ilahi
Pegang erat tangan kita terakhir kalinya
Hapus air mata meski kita kan terpisah
Selamat jalan teman
Tetaplah berjuang
Semoga kita bertemu kembali
Kenang masa indah kita
Sebiru hari ini

Seindah hari ini, indahnya bak permadani taman surga
Seindah hati kita, walau kita kan terpisah

Seindah hari ini, indahnya bak permadani taman surga
Seindah hati kita, walau kita kan terpisah

link ke blog muntalaq di klik.. sepantas itu juga teringat lagu sebiru hari ini ..kenangan di kibar terbayang bayang menggamit rindu pada usrahmate ku..huhu… saat itu telah berlalu..saat itu tak mungkin kembali..tangan yg tergenggam kemas tika itu telah terlerai..air mata yg mengalir tika itu telah kering.. hanya satu yg masih kemas ikatannya, hanya satu yg sentiasa segar, UKHUWAH kita.. Betapa diri ini merindui saat itu..aku dd dan wan…(sorry, xde wanfarah time kibar tu..huhu) sekelip mata segalanya berubah, peranan masing2 pun berubah..Ya, aku perlu menerima perubahan ini, berubah kearah yg lebih baik, berubah utk lebih serius di jalan ini.. itu pun masih kita lakukan bersama-sama kan heartsandhug mates? cuma perlukan sedikit masa utk sesuaikan diri dgn semua ini..hehe.. tiba2 lak sentimental malam ni… apa2 pun, aku bersyukur dgn nikmat ukhuwah yang Allah anugerah kan dalam hati-hati kita ini.. moga berkekalan hingga ke syurga..

One thought on “aku dia dan kamu…

  1. alahai…jiwang la plk ci ema ni…huhu…

    wan da jiwang, ema da jiwang, dd bila lagi? heh, takde idea lah !=P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s