Tempahan dibuka!!(MUSLIMAH T)

ms101ms111ms121ms131ms91ms143

Untuk tempahan, sila hubungi didi di talian +4407817520215  atau boleh juga emailkan tempahan anda di alamat email saya seperti berikut : dierast_a@yahoo.com

P/S: TEMPAHAN DIBUKA SEHINGGA BULAN FEBRUARI

8 thoughts on “Tempahan dibuka!!(MUSLIMAH T)

  1. salam adik-adik leicester yang disayangi,

    kak wani ada cadangan, apa kata bulan mac nanti, warga leicester dtg sheffield games utk jual/promote baju2 ni =). tahun lepas kitorg buat jualan baju (masa tu utk palestin), memang sgt laku. perhaps, kalau adik2 leicester nak jual baju ni kat nasyeed extravaganza 2009 pun boleh, kitorg boleh sediakan booth.

    =)
    sekadar cadangan.

    love,
    kak wani
    sheffield

  2. salam..waaaa…takleh bukak balik ke tempahan bj2 ni?? kesian org2 kat czech.. ssh woooo kami nak dpt bj2 camni… bukakla..pllllzzzzzzzzz.. hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s