PMS ’08, ku berlari dan hijrah

ku berlari

lagu tema PMS sisters kali ni ialah ‘ku berlari’. ala, yang ade rap tu. semangat sungguh para sisters menyanyikan lagu ni. Best woo, rap ramai2.macam2 gaya ade.hehe. lagu ni memang bertepatan dengan tarikh PMS yg lagi dua tiga hari menjelangnye maal hijrah. Antara liriknya

Dan aku tinggalkan masa kelabu
Dan lalu mulakan jalannya kerna-Mu

lagu ni satu motivasi, satu azam, satu semangat. mungkin ajk PMS pilih lagu ni sebab nak hilangkan ngantuk kut..maklumlah winter2 ni.hihi.

dalam perjalanan pulang dari PMS, wan sitah sempat ambik gambar ni.

jam yang berlari di Buchanan Bus Station, Glasgow
jam yang berlari di Buchanan Bus Station, Glasgow

idea wan farah la ni, dalam nak mengejar bas, sempat lagi ambik gambar, k.wan mai sabar je menunggu kanak2 ni, hehe. Best kan gambar ni? kena betul ngan lagu ‘ku berlari’ tu. so, kawan2, jom kite refleks sesame ape yg kite dapat time Winter Retreat ’08.

4 thoughts on “PMS ’08, ku berlari dan hijrah

  1. yeay! kite org 1st comment kat post nie..hehe..
    wan, 1st ly, syafakillah sis..semoga dah sembuh sihat walafiat..
    2ndly, jzkk for sharing this post, sweet and simple..
    Wan, nnti kite nak dgr ape yg awak dah reflect from PMS tau🙂

    wan, kalo rajin mehla turun lester, dah lame x dgr lawak2 east midlang awak tu, hehe..
    and remember, you are a part of the lester family😀

  2. salam…
    sy x sembuh lg…..di kala saudara kita di Palestine dibedil habis habisan..Allah x bagi saye berkeadaan selesa sepenuhnya.diuji dengan mukus bercampur darah..batuk keras..hidung sumbat..dlm mase yg same hwrk x siap lg, exam x study lg….ya Allah…smpi berhamburan air mata mengadu padaNya….rase x mampu sangat…
    tapi apalah sangat derita saya ni dibanding saudara2 kita yg lain….
    sy pohon doa kalian semua..juga utk saudara kita di sluruh dunia. semoga sakit ini satu tanda terhapusnya dosa..dan satu tarbiyah berguna buat diri ini….amin…

  3. salam.

    nak komen sikit je..

    “lagu ni satu motivasi, satu azam, satu semangat. mungkin ajk PMS pilih lagu ni sebab nak hilangkan ngantuk kut..maklumlah winter2 ni.hihi.”

    jawapan ajk yang memilih: ya betull..heheh..pandai adik akak teka..huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s